Helsinki Warriors RFC etsii uusia pelaajia

Laji on rugby, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Suomen Cup. Joukkueeseen kuuluu 60 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Olemme Helsinkiläinen rugbyseura ja etsimme jatkuvasti uusia reippaita pelaajia riveihimme. Aikaisempaa pelikokemusta ei vaadita - hyvä asenne riittää! Järjestämme ilmaisia alkeiskursseja keväisin ja syksyisin, joten kannattaa seurata sivustoja www.warriorsrugbyclub.org Mukaan voi toki liittyä koska vain!

Treenaamme talvikaudella maanantaisin ulkona Töölön pallokentällä 6 klo.20:30-22:00 ja keskiviikkoisin sisällä Talin urheilupuiston palloiluhallissa klo.21:00-22:30.

Tule ihmeessä mukaan ja ota kaverit messiin!

-Rugby - pleasure without protection!-

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 9 kuukautta sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Helsinki Warriors RFC: kokoonpano